Keresés

2020. január 17.


Nővéremet már két éve nem láttam csak webkamerán keresztül. Ígyhát kapva az alkalmon a téli ünnepeket kihasználva úgy döntöttünk, hogy meglátogatjuk. Újból a szokásos Wizz Air fapados járatát választottuk, mert ugye nincs más alternatíva. Akartam rendelni különgépet, de egyik pilóta sem vállalta.
A jegy összesen kettőnknek (oda - vissza) kb 300 euróba került Kolozsvárról - Bergámóig. Nem a legolcsóbb, de ugyebár ünnep is volt (ilyenkor drágább) na meg extra szolgáltatásokat is rendeltünk: pezsgő felszálláskor, egy órás masszázs a stewardessektől meg hasonló...
Viccet félretéve: Wizz Priority + a helyet is lefoglaltuk jövet - menet, ezért a normál ár (kb 200 eur) majdnem megkétszereződött. Hát ez van, de nem volt mit csináljunk, mert valamit csak kellett pakkoljunk, nem mehettünk csak egy kis hátizsákkal. (Wizz Priorityvel hátizsák méretű csomag mellett még felvihetsz a gépre egy kisebb bőröndöt)
Ami engem nagyon zavar az a helyfoglalás. Most komolyan? Igaz opcionális, de ha nem foglalod le, össze - vissza dob  a rendszer. (ha a pároddal mész, vagy családtaggal és egymás mellett akartok ülni, akkor bele kell számítani ezt az extra kb 10 eurót személyenként a helyfoglalásra)
Az utazást karácsony utánra tettük, december 27 - egész január 8 -ig.
Az utazás zökkenőmentes volt, (azt leszámítva, hogy Zilahtól - Kolozsvárig állva kellett utazzunk, mert nem kaptunk már helyet a buszon) néha voltak turbulenciák, de a repülő már csak ilyen.
Megérkezvén már várt ránk a sógorom az új autójával. Gyorsan beleültünk és elcucukáztatott Milánóig.
Nővérem és a gyerekek annyira örültek amikor megláttak, hogy rögtön a karjainkban landoltak. 
Folyt. Köv
Az utazást természetesen lefilmeztem, megnézhető a YouTube csatornámon. 
(60 -dik snitt-től kezdve)

Néhány kép:
(fotós: Krisztina)


Reptéren Várakozunk. Mosolyfaktor 70 százalék


 Ilyen pofával szoktam videózni


Bergámói naplemente az autópályáról

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Archives