Keresés

2019. november 9.


Amint már írtam, hivatalosan november 7 -dikén nyílt meg Zilah város egyetlen rendes plázája. (van még egy a központba, de az egy nagy darab krumpli) A neve helyesen: Zalau Value Centre, de sokan elhibázzák és Center -nek nevezik. (uff úgylátom én is) Benéztünk majdnem mindegyik üzletbe, elég jó árak voltak. Főleg a JSYK -be, itt vettünk is két Memory Foamos párnát, hogy szebbeket álmodjunk.
A Carrefourra szükség volt, hiszen a városban egyetlen nagy bevásárlóközpont van, a Kaufland. Így legalább szorul a nadrágjuk és lejjebb tolják majd ott is az árakat. Hajrá kapitalizmus!
Amit nagyon nélkülözök az a mozi. Akkor lenne teljes ha lehetne nézni egy fimet is vásárlás közbe, de elégedjünk meg ennyivel.
Amúgy meg Zilahnak nincs mozija. Felháborító, hogy a Cinema Scalat -t több mint 10 éve bezárták, így kénytelenek a lakosok Kolozsvárra menni. A jelenlegi polgármester most kezdte el felújítani, de arra még kell várni egy évet. Nemtudom milyen lesz, de remélem a Cinema City minőségéhez fog hasonlítani, mert ha nem akkor csak pénzpazarlás a részéről.


Zalau Value Center üzletei:


Aminek nagyon örülök az a JYSK, Takko, New Yorker, KFC na meg a C&A. New Yorkerbe láttam is magamnak pár jó dolgot, de jelenleg a pénztárcám üres. Majd legközelebb.
Köszönjük a befektetőnek, hogy ilyen hamar megnyította számunkra ezt a szépséges komplexumot.
Csak legyen pénzem vásárolni.
Holnap kérek is fizetésemelést.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Archives